Jak Hrát Ruletu Pravidla, Profesionální Systémy A Strategie

Jak Hrát Ruletu Pravidla, Profesionální Systémy A Strategie

Žiaľ tým políčkom sú dve nuly, vďaka ktorým má kasíno ešte o niečo vyššiu výhodu, ako zvyčajne. V Európskych kasínach sa najčastejšie stretnete s Európskou, prípadne Francúzskou ruletou. Nejaký zásadný rozdiel pravidiel medzi nimi nehľadajte.

  • Existuje viacero druhov tejto hry s mierne odlišnými pravidlami.
  • Online kasína majú niekoľko metód, ako sa chrániť proti stratégiám rulety.
  • Vonkajšie stávky síce majú nižšie výplatné pomery, no riziko prehry je u nich nižšie, ako pri vnútorných.

Ďalšie verzie rulety nielen od NetEntu nájdete na stránkach ruletaonline.sk. Vyskúšať si tam môžete klasickú francúzsku ruletu zadarmo, ale i menej hranú americkú verziu on-line rulety, ktoré nie je tak výhodná z pohľadu hráčov. Aj väčšina samotných kasín umožňuje hrať kasínové hry zadarmo – pre zábavu. Je to výhodné hlavne pre začínajúcich hráčov alebo pri testovaní rôznych herných systémov a stratégií. Hoci skutočne platí, že ruleta je jednoduchá hra, ponúka mnoho typov stávok a spôsobov ako vyhrať.nike casino

Druhy Stávok

Hráč stávkuje na všetky tieto čísla pomocou minimálne 6 žetónov. Je stávka, ktorá pokrýva 17 čísel na ruletovom kolese, ktoré sú okolo nuly (od 22 do 25). Hráč stávkuje na všetky tieto čísla pomocou minimálne 9 žetónov. Toto je zjednodušená verzia rulety, ktorá sa často nachádza v on-line kasínach. Mini ruleta má menej polí (obvykle 13) a môže mať iné pravidlá a výplatné štruktúry.

Rozdiel je iba v tom, že ak na kolese padne 0, nemusíte polovicu svojej stávky nechávať na pôvodnom políčku, ale kasíno vám ju vráti. Skôr ako sa do rulety pustíte, zistite si, či náhodou neponúka vaša konkrétna ruletová hra aj špeciálne pravidlá. Máme na mysli napríklad En Prison alebo La Partage. Obe tieto voľby vám môžu ušetriť peniaze na hráčskom konte. A tá sa už líši pomerne zásadne a povedzme si na rovinu, je to v neprospech hráča. Na americkej rulete je totiž o jedno políčko naviac.

Navyše je táto radosť iná ako pri automatoch. V rulete máte oveľa väčší pocit, že ste si svoju výhru naozaj zaslúžili, pretože výherné čísla ste si určili sami. Na rozdiel od spomínaných automatov, kde výsledok len málokedy ovplyvníte a zisk výhernej kombinácie je z ninety nine % založený na náhode.

Ruleta je jednoducho ideálny koktail emócií pre človeka, ktorý si chce napríklad užiť adrenalínový zážitok a má chuť sa hrať. Online ruleta je jednoduchá, rýchla a zábavná hra, s množstvom variant a strategií, ktoré môžu hráči vyskúšať. Poďme sa bližšie pozrieť na základné pravidlá rulety, jej rôzne verzie a niekoľko príkladov, ako môžete ruletu hrať efektívne a zábavne. Hlavnou výhodou on-line rulety je možnosť hrať priamo z domu či z práce. Vklad do on-line kasína môžete uskutočniť cez internetbanking, svojou kreditnou kartou, či využiť niektorú z online peňaženiek ako paypal, neteller a skrill.

  • Pozri si a nauč sa význam základných výrazov používaných pri hraní rulety, iba tak dokážeš pochopiť pravidlám tejto hazardnej hry.
  • Hra ruleta je právom zaradená medzi najobľúbenejšie kasínové hry.
  • Toto pravidlo je veľmi podobné, ako pravidlo En Prison.
  • „Panenku“ presne tam, kde sa na hracom plátne nachádza políčko s víťaznou hodnotou.
  • Väčšina on-line kasín má horný a dolný restrict stávok na ruletu.
  • Existujú aj skupinové stávky, ako napríklad stávky na tucet alebo stĺpec, kde hráč stávkuje na skupinu 12 čísel.

Budeme radi, ak u nás objavíte veci, ktoré ste doteraz o rulete a hraní hazardných hier nevedeli. Pri hraní sa väčšina hráčov spolieha na svoju intuíciu, staviť v správny čas na šťastné číslo či obľúbenú farbu. Spoliehať sa však iba na šťastie pri kasínových hrách? Úspech ale budete mať skôr so správnym systémom. Ruleta je veľmi obľúbená hazardná hra, ktorá vznikla koncom 18. Storočia vo Francúzsku – Roulette znamená po francúzsky malé koleso.

Hrajte Zodpovedne

Akonáhle sa gulička usadí na jednom z dielikov, oznámi krupiér víťazné číslo a vyplatí prípadné výhry. Ruletový stôl je najdôležitejšia súčasť hry. Pomyselne si ho môžeme rozdeliť na dve časti. Prvú časť môžeme nazvať herné plátno a slúži na podávanie stávok. Druhá časť s mechanizmom zabezpečuje samotné točenie rulety. Ruletové stoly mávajú rôzny dizajn, v závislosti na tom, aký variant rulety hráte.

ruleta pravidla

U nás nájdete Hernú sadu rulety Philos, alebo len samostatné ruletové koleso či herné plátno Buffalo. Stávku uskutočníte tak, že svoje žetóny presuniete na políčko na hernom pláne. Každá stávka má svoj výplatný pomer, podľa ktorého sa vypláca výhra.

Náhodné Čísla

Po tom ako vy a ostatní hráči umiestnite svoje žetóny, krupiér vyhlási koniec stávok. Následne roztočí koleso rulety a vhodí guličku. Správne vhodená guľôčka by mala rotovať v opačnom smere, ako sa točí ruletové koleso.

Sú špecifické pravidlá pre franzúzsku ruletu. Ak padne nula, hráč môže buď prísť o polovicu svojej stávky (La Partage), alebo nechať svoju stávku „vo väzení“ pre ďalšie kolo (En Prison). Pri stole v kasínach vždy stojí krupiér, ktorý riadi hru, prijíma stávky a vypláca výhry. Tento typ rulety kombinuje prvky fyzickej a online rulety. Skutočný krupiér ovláda hru z fyzického kasína alebo štúdia, a hráči sa zapájajú do hry prostredníctvom video prenosu na svojich digitálnych zariadeniach.

  • Možno zistíte, že hoci je klasická európska ruleta pre hráča výhodnejšia, zábavnejšie bude pre vás hrať jej americký variant.
  • Na stole vždy nájdete hracie koleso, ktoré je v prípade francúzskej rulety rozdelené na 37 dielov – 36 čiernych a červených a jeden zelený s zero.
  • Verte, že za tých pár storočí čo sa hráva, vymysleli ľudia doslova priehrštia stávkových príležitostí.
  • Ruleta je kráľovnou hazardných hier už od nepamäti.

Hra je veľmi jednoduchá – jednoducho vykonáte stávku a čakáte, či sa na Vás usmeje šťastie. Navyše existuje aj niekoľko špeciálnych stávok ako napr. Spočíva v tom, že sa vsádza na poslednú číslicu čísla.